Friday, March 25, 2011

Final

Salam..
sekejap je kan masa berlalu..pejam.celik.pejam.celik.dah nak abis sem4 sy di UMK..sem depan sy akan berpindah ke kampus Jeli..huhu..jauh la nnti kalau nak balik rumah..
final exam pun dah dekat sgt ni..tapi sy xstart study pun lagi..huhu..dah la sem ni asyik busy je ngan presentation, esainmen, lab repot lagi..its ok Izzah..tu semua adat la kan belajar kt U..kalau xde semua tu mesti x rase kepahitan kemanisan hidup di U..

ok..sy dah kena start study utk final ni..tinggal 2 minggu je lagi nk final..terukkan sy ni study last minute..fighting Izzah...kawan2 semua pun fighting for ur exam..all da best..



caiyok2... kawan2

2 comments:

Naddia said...

gud luck exam..jgn main2 da. report kat mama kang!
lelaki boleh, apsal pompuan tak boleh. Part 2

Izzah90 said...

naddia:tq..hehe..jgn repot..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...