Tuesday, March 29, 2011

First Journey Contest



Salam..
sempena pembukaan blog First Journey ..first journey telah mengadakan contest utk follower blognya..
jom ramai2 kite follow blog first jouney dan dpt masuk contest ni..

Syarat untuk mendapat hadiah percuma

1. Jadi follower blog first journey ( senang je sesape pun boleh buat ) sesape yang takde blog boleh juga,just create google akaun 
2.  Copy paste n3 ini dan letak banner ( excange banner ) kat sidebar atau mana-mana anda suka
3. Tag seberapa ramai kawan anda untuk join
4.Yang dan join sila tinggalkan jejak di bahagian komen supaya senang saya bw ok. 

Contest ini akan ditutup pada 15 April 2011 dan keputusannya akan diumunkan pada 18 April 2011






HADIAHNYA :
Tempat Pertama : RM 100.00 ( untuk tag yang paling tinggi )
Tempat Kedua   : RM   80.00 ( untuk tag yang kedua tinggi )
Tempat Ketiga   : RM   50.00 ( untuk tag yang ketiga tinggi)

DAN
3 hadiah saguhati 



dan sy nak tag


Mujahidah Ansorullah

Ibtisam
Farra Aqeilla
Mars Mello
Mas Bobot
Apik
Hasmanirah 
Cielah
Makbed
Cahaya Keaslian
Akri Zary
Shafiqah
Almade
SNF
Kaika
Farisha Husna
Iezrah
Syuhada
Zara
Nurul

8 comments:

_iezrah! said...

salam.. sy x fhm la contest ni cane.. koz sy x pndai wat banner n xde banner :(

Izzah90 said...

iezrah:just amik banner kt sidebar blog first journey n letak kt dlm entry or kt sidebar..

mars mell-o said...

thanks for inviting =)

cik tie@ibtisam said...

wahhh~!!! tq2... yg paling byk tag? mksudnye kene tag ramai2 lar??

Izzah90 said...

mars mell-o:welcome
cik tie:yup kena tag ramai2..=)

the7th said...

Hello sana :
jom join contest kami,sebab awk cuma perlukan gambar bertemakan LOVE sahaja.tak perlukan sebarang entri/banner! :)

7 DAYS LEFT!

<a href ="http://the7thmuffins.com/2011/03/the-7th-photo-contest/>The 7th Photo Contest</a>

AR the annoying said...

Hello sana :
jom join contest kami,sebab awk cuma perlukan gambar bertemakan LOVE sahaja.tak perlukan sebarang entri/banner! :)

7 DAYS LEFT!

The 7th Photo Contest

mas bobot said...

hai yunk.
tQ 4 tag 4 me okey =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...